Uprawnienia elektryczne, energetyczne, gazowe

FUNDACJA START ENERGETYKA POLSKA

Uzyskaj uprawnienia elektryczne dzięki naszym szkoleniom!

Slide

Uprawnienia elektryczne – szkolenia dla elektryka online

Poniżej znajdziesz szkolenia dla elektryka online, które pomogą Ci w zdobyciu uprawnień G1, G2, G3. Dzięki nim bez problemu zdasz egzamin przed Państwową Komisją Kwalifikacyjną powołaną przez Urząd Regulacji Energetyki.

Szkolenie URE G1,G2,G3

Godzina szkolenia:

16.00-18.00

Tryb szkolenia: online

Cena: zero zł

ostatnia cena 89,00 zł

Cena obejmuje szkolenie w zakresie:

G1-elektrycznym

G2- energetycznym

G3-gazowym

Egzamin należy dokupić osobno.

JEDNODNIOWY KURS POMIARY ELEKTRYCZNE I ELEKTRYCZNOŚĆ OD PODSTAW

Godzin szkolenia:
09.00-13.00

Tryb szkolenia: online

Cena: zero zł

ostatnia cena 249,00 zł

Cena obejmuje wyłącznie szkolenie pomiarowe w zakresie:  G-1 elektrycznym.

Egzamin należy dokupić osobno.

EGZAMIN ONLINE URE. ODBYWA SIĘ PO KAŻDYM SZKOLENIU

Termin egzaminu:        po każdym szkoleniu online.

Tryb egzaminu: online

Cena: 424,20 zł

Do szkolenia należy dokupić egzamin/egzaminy.

Fundacja Start Energetyka Polska Liczby mówią wszystko . .. ...

przeszkolonych osób

wykładowców z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem

Ponad

filmów szkoleniowych z profesjonalną wiedzą

Fundacja Start Energetyka Polska

Poznaj nas lepiej

Z dumą prezentujemy Fundację Start Energetyka Polska, lidera w świadczeniu wysokiej jakości szkoleń dla branży energetycznej. Nasza oferta skierowana jest do elektryków, ciepłowników i gazowników, a naszym głównym celem jest pomoc w odnowieniu oraz zdobyciu uprawnień G1, G2 i G3.

Dlaczego Wybrać Nasze Szkolenia:

• Profesjonalny Zespół: Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów posiadających kilkudziesięcioletnie doświadczenie w branży energetycznej wywodzących się z Politechnik Śląskiej, Poznańskiej i Częstochowskiej.
  • Wsparcie na każdym etapie: Oferujemy kompleksowe wsparcie w procesie zdobywania i odnawiania uprawnień. Nasi instruktorzy są gotowi pomóc na każdym etapie szkolenia.
  • Oficjalne Egzaminy: Zapewniamy rzetelną wiedzę umożliwiającą bezproblemowe zdanie oficjalnego egzaminu zdawanego przed Państwową Komisją Kwalifikacyjną powołaną przez Urząd Regulacji Energetyki. Nasze szkolenia są dostosowane do wymagań egzaminacyjnych.
  • Współpraca z Politechnikami: Jesteśmy dumni z partnerskiej współpracy z kadrą naukowo-techniczną renomowanych uczelni, takich jak Politechnika Śląska i Politechnika Poznańska. To gwarancja wysokiej jakości specjalistycznej wiedzy zgodnej z normami.

Uprawnienia Elektryczne: Szkolenia dla Profesjonalistów

Kiedy będą Ci potrzebne uprawnienia elektryczne do 1kV i powyżej?

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty profesjonalnych szkoleń, które dostarczą Ci niezbędnej wiedzy do uzyskania uprawnień elektrycznych do 1 kV i powyżej. Nasze szkolenia, poparte doświadczeniem ekspertów, umożliwią Ci podniesienie kompetencji zawodowych lub odnowienie aktualnych uprawnień.

Dlaczego warto wybierać Nasze szkolenia:

• Pełna Gama Uprawnień: Oferujemy kompleksową wiedzę obejmującą uzyskanie uprawnień elektrycznych do 1 kV i powyżej.
  • Doświadczony Zespół: Nasze szkolenia prowadzą eksperci z wieloletnim doświadczeniem w branży elektrycznej.
  • Aktualne Materiały Szkoleniowe: Przygotowane przez naszych specjalistów materiały szkoleniowe obejmują najnowsze zagadnienia związane z eksploatacją, dozorem oraz kontrolą urządzeń, instalacji i sieci.
  • Odpowiedzialność i Bezpieczeństwo: Podnosząc kompetencje, zdobędziesz wiedzę wiążącą się z ogromną odpowiedzialnością, gwarantującą świadczenie usług na najwyższym poziomie zgodnie z zasadami bezpieczeństwa.

Nasza Oferta Szkoleń dla Elektryków:

• Podstawowe Uprawnienia Elektryczne: Szkolenia przygotowujące do uzyskania podstawowych uprawnień elektrycznych do 1 kV i powyżej.
  • Uprawnienia Elektryczne Powyżej 1 kV: Zaawansowane kursy obejmujące uprawnienia elektryczne powyżej 1 kV oraz pomiary elektryczne.
  • Aktualizacja Wiedzy: Szkolenia dla elektryków, którzy chcą odświeżyć i aktualizować swoją wiedzę.
  • Szkolenia Online i Stacjonarne: Elastyczność wyboru formy szkolenia, dzięki czemu możesz dostosować je do swojego planu i miejsca zamieszkania.

Dołącz do naszych szkoleń i weź udział w profesjonalnych kursach, które zapewnią Ci nie tylko nową wiedzę, ale także pewność siebie i umiejętność świadczenia usług elektrycznych na najwyższym poziomie.

Dlaczego należy odnowić uprawnienia elektryczne?

Ważne! Zgodnie z ustawą z 2005 roku uprawnienia elektryczne musisz odnawiać cyklicznie co 5 lat. Niezbędne informacje na ten temat znajdziesz w Ustawie z dnia 4 marca 2005 r. o zmianie ustawy – Prawo energetyczne oraz ustawy – Prawo ochrony środowisk. Przepisy weszły w życie od 3 maja 2005 roku, dlatego też uprawnienia zdobyte przed tą datą straciły ważność 3 maja 2010 roku.

Oferta dla firm i osób prywatnych

Uprawnienia elektryczne do 1kV i powyżej

Fundacja Start Energetyka Polska to miejsce, gdzie zdobędziesz specjalistyczną wiedzę i kwalifikacje zawodowe, niezbędne do bezpiecznej pracy z prądem elektrycznym. Oferujemy szkolenia dla elektryków, ciepłowników i gazowników, umożliwiające odnowienie lub nabycie uprawnień eksploatacyjnych oraz dozorowych w zakresie G1, G2, G3.

Dlaczego Warto Wybrać Nasze Szkolenia:

• Bezpieczeństwo Pracy: Zapewniamy najwyższe standardy bezpieczeństwa, dostarczając specjalistyczną wiedzę niezbędną do pracy z prądem elektrycznym.
  • Indywidualne Kursy: Oferujemy kursy indywidualne, dzięki którym możesz dostosować tempo nauki do własnych możliwości i potrzeb.
  • Udostępnione Materiały: Materiały szkoleniowe są dostępne online, umożliwiając skuteczną naukę i przygotowanie do egzaminów.

Zakres Szkoleń:

• Eksploatacja i Dozór Instalacji Elektrycznych: Praktyczne zajęcia obejmujące zagadnienia związane z bezpieczną eksploatacją i dozorem instalacji elektrycznych.
  • Uprawnienia do Pracy z Instalacjami do 1 kV: Szkolenia obejmujące zakres uprawnień do pracy z instalacjami elektrycznymi do napięcia 1 kV.
  • Uprawnienia Gazowe: Kursy umożliwiające zdobycie uprawnień gazowych.
  • Uprawnienia Energetyczne: Nabycie kwalifikacji w zakresie uprawnień energetycznych.

Dowiedz się więcej i Zdobądź Bezpieczne Uprawnienia Elektryczne z Fundacja Start Energetyka Polska! Zapisz się na nasze kursy i przekonaj się, jak skutecznie i bezpiecznie zdobywać oraz odnawiać uprawnienia elektryczne. Dzięki indywidualnemu podejściu oraz nowoczesnym materiałom szkoleniowym, stawiamy na Twoje komfortowe i efektywne nauki.

Szkolenia elektryczne w Fundacji Start Energetyka Polska

Tak, nasze szkolenia elektryczne umożliwiają przystąpienie do egzaminu przed Komisją Kwalifikacyjną powołaną przez Urząd Regulacji Energetyki w zakresie eksploatacji i/lub dozoru w przypadku uprawnień:

• G1 uprawnienia elektryczne,
  • G2 uprawnienia energetyczne/cieplne,
  • G3 uprawnienia gazowe.

Szkolenia elektryczne z zakresu G1, G2, G3 oferowane przez naszą firmę i nadawane przez Komisję Kwalifikacyjną nr 717 powołaną przy Stowarzyszeniu Naukowo-Technicznym Mechaników i Energetyków Polskich (uprawnienia SMEP) dają posiadaczowi takie same uprawnienia elektryczne / elektryka jak tzw. uprawnienia SEP lub sepowskie nadawane przez Stowarzyszenie Elektryków Polskich.

Do pracy na stanowisku elektryka nie jest potrzebne ukończenie szkoły o szczególnym profilu. Musisz jednak posiadać odpowiednią wiedzę w zakresie instalacji elektrycznych. W tym celu dla osób

• posiadających już praktykę lub
  • zajmujących się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci wytwarzających, przetwarzających, przesyłających i zużywających energię elektryczną

oferujemy szkolenia elektryczne / kurs przygotowawczy SMEP. Po naszym kursie zdobędziesz gruntowną wiedzę, dotyczącą uprawnień SMEP – elektrycznych, energetycznych i gazowych.

Nasze szkolenia elektryczne są przeznaczone dla osób, które zgodnie z obowiązującymi przepisami muszą odnowić swoje uprawnienia po upływie 5 lat lub nie posiadały dotychczas odpowiednich kwalifikacji.

Szkolenia pozwolą Ci nabyć uprawnienia elektryczne obejmujące grupy: G1 – elektryczne, G2 – cieplne/energetyczne, G3 – gazowe.

Tak, Fundacja Start Energetyka specjalizuje się w szkoleniach w zakresie uprawnień SMEP, czyli G1 – elektryczne, G2 – cieplne, G3 – gazowe. Nadają one posiadaczowi takie same uprawnienia elektryczne / elektryka jak tzw. uprawnienia SEP lub sepowskie nadawane przez Stowarzyszenie Elektryków Polskich.

Uprawnienia elektryczne G1, G2, G3

Szczegółowy zakres kursów

Uprawnienia elektryczne G1

Uprawnienia energetyczne G2

Uprawnienia gazowe G3

Baza wiedzy – Fundacja Start Energetyka Polska

Naszym doświadczeniem dzielimy się na blogu, gdzie znajdziesz cenne porady i odpowiedzi na swoje pytania.

Zapraszamy!